Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/teropylkkanen/public/html/wp-content/plugins/motopress-content-editor-lite/includes/ce/shortcode/ShortcodeCommon.php on line 781
Seikkailu Suomen Lapissa – Valmistautuminen

Seikkailu Suomen Lapissa – Valmistautuminen

Tähän seuraavaan reissuun valmistautuminen alkoi keväällä, kun olin saanut talven työt tehtyä ja pääsin hieman irti taas työ-moodista. Suunnittelu oli siinä mielessä aika pitkä, koska suunnitteluun ei kuulunut pelkästään tämä reissu. Seuraavat neljä vuotta tullaan toisaalta istumaan aika paljon koneen ääressä, mutta myös seikkailemaan pitkin poikin pohjoismaita. Suunnittelu nyt kesän/syksyn reissuun sujui aika kivuttomasti, koska minulla oli aika selvä visio mitä haluan tehdä ja missä haluan käydä. Joten kun avasin kartan ja mietin paljonko minulla on aikaa käytössä, niin reitti syntyi lähes itsestään.

Uusi asia tämän vuoden reissulle on ilman muuta koirat. Iso kiitos ensinnäkin näin etukäteen SoulMate Huskies, jolta saan mahtavat koirat mukaani reissuun ja näin pääsen tutustumaan tarkemmin rotuun. Aika jännä on ollut huomata, miten isoja tunteita koirarodut alan harrastajissa aiheuttavat. Kun olen kertonut muutamille tutuille koiravaljakko harrastajille, että mukaan lähtee Siperianhuskeja, niin palaute rodusta on ollut aika sanotaanko mielenkiintoista. Minusta koirat tuntuvat erittäin fiksuilta ja ovat terveen näköisiä, joten minä lähden niiden kanssa mielelläni reissuun.

Toinen uusi asia on uusi yhteistyökumppani, johon olen enemmän kuin tyytyväinen. Vaeltajankaupan kanssa alettiin miettimään yhteistyötä tuossa keväällä. Aika nopeasti päästiin samalle aaltopituudelle asioista ja heillä on ihan mieletön draivi päällä, joten sellaiseen tiimiin hyppään mielelläni mukaan! Tulen testaamaan tulevaisuudessa paljon varusteita heille ja julkaisemaan niitä omilla, sekä heidän nettisivuilla. Samalla kun en ole kiinni missään tuotemerkissä, niin voin helpommin puhua suuni puhtaaksi tuotteen toimivuudesta ja siitä kannattaako tuotetta ostaa. Alamme myös etsimään uusi tuotemerkkejä maailmalta, joita ei vielä toistaiseksi tuoda Suomeen, joten suurella mielenkiinnolla odotan mitä tämä yhteistyö tuo tullessaan!

Uusia varusteita lähtee aika paljon mukaan reissuun, joten se tuo taas alkuun hieman uusi kulmia, sekä tietysti koirien mukana olo tuo täysin uudet rutiinit, mutta se on ainoastaan virkistävää vaihtelua! Uusista varusteista teen reissun jälkeen esittelyt, joten sitten nähdään mihin niistä on.

Kuten sanoin, niin reittisuunnittelu oli aika helppo. Sen verran luksusta reissussa on että noin puolet öistä tulen nukkumaan autiokämpissä. Viisi päivää ja sitten mennään!

No Comments Yet.

Leave a Reply