Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/teropylkkanen/public/html/wp-content/plugins/motopress-content-editor-lite/includes/ce/shortcode/ShortcodeCommon.php on line 781
Seikkailu Suomen Lapissa – Lähdön aika

Seikkailu Suomen Lapissa – Lähdön aika

Lähtöä edeltävä ilta! Eli aamupäivällä aletaan pistää töppöstä toisen eteen. Jotenkin jännittää koko reissu. Ei itseni puolesta, vaan koirien. Itsestäni tiedän että selviän reissusta ja osaan ohjailla vauhtia kuntoni mukaan. Mutta nyt pitää tarkkailla myös muita, jotka eivät välttämättä näytä väsymystään millään tavalla, vaan taistelee koska niinhän työkoira tekee. Toivottavasti kaikki menee hyvin. Molemmat koirat ovat hyvin tervejärkisiä ja terveen oloisia, joten sen puolesta asiat eivät voisi olla paremmin. Arttu on super rauhallinen, joka on erittäin hyvä piirre, eli malttaa levätä kun pysähdymme. Ikpik on hiemam aktiivisempi mm. hajujen perään, mutta eiköhän ne poistu kun pääsemme liikkeelle. Eniten huolestuttaa koirien rinkat tai niihin tottuminen. Ei osaa oikein arvioida kuinka kauan siihen menee. Eiköhän se siitä.

Tänään on pakkailtu ja lähetelty koiran ruokia etukäteen sovittuihin paikkoihin, joista käydään sitten noutamassa ne myöhemmin. Omat ruoat ostelen matkan varrelta, koska oma ruokavalio on niin tylsä reissussa. On tuossa aika paljon hommaa, mutta nyt on kaikki tehty ja jos jotain unohtui, niin sitten unohtui siitä kyllä selvitään.

Kaikista paras hetki tulee huomenna kun sulkee puhelimen ja ottaa ensimmäisen askeleen. Kaikki taas viimeisen puolen vuoden aikana tehty suunnittelu realisoituu ja alkaa oikeasti elämään. Se on jotain aika maagista mielestäni!

Aion päivitellä samalla tavalla kuin viime vuonna. Niille jotka eivät seuranneet viime vuoden reissua, niin päivittelen paljon kuvia ja lyhyttä tarinaa niiden taustalta tänne faceen.

Tulkaahan tervehtimään, mikäli törmätään! Wish me luck!

No Comments Yet.

Leave a Reply