Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/teropylkkanen/public/html/wp-content/plugins/motopress-content-editor-lite/includes/ce/shortcode/ShortcodeCommon.php on line 781
Yhteistyössä | Polunalku.fi

Yhteistyössä

 


 

Haix
Saksalainen Haix on Euroopan johtava ammattijalkinevalmistaja. Tuotteiden suunnittelussa ovat lähtökohtana käyttäjien tarpeet ja jalkineiden käyttötarkoitus. Haix on alan markkinajohtaja Euroopassa sammutus- ja ammattijalkineissa. Mallisto kattaa myös sekä luonnossa liikkujan että turvajalkineita tarvitsevan tarpeet.
 
Haix käyttää vain parhaita materiaaleja, eikä esimerkiksi nahan laadusta säästetä. Lukuisat erityisominaisuudet – kuten integroitu jalkaholvin tuki, pohjien hyvä kiertojäykkyys ja pito, iskunvaimennus, nopeakäyttöiset nauhoitukset sekä lämpöä säätelevät Sun Reflect ja Haix-ilmajärjestelmä – palvelevat kaikki käyttäjien tarpeita ja tekevät Haixeista markkinoiden parhaimmat jalkineet. Parhaat materiaalit, kuten Gore-Tex, Crosstech, Cambrelle ja Cordura, puhuvat jo itsessään korkean laadun puolesta. Kaikki tuotteet täyttävät aina niitä koskevan normituksen, ja ne ovat CE-hyväksyttyjä.